torstai 12. huhtikuuta 2012

Ruostehommia

Vuosi 2009 alkoi melko ankeasti, kun yhtäkkiä tallissa oli niin täyttä, että minun auto joutui ulos säilytykseen.
Ja kun sen taas sain sisälle, tallissa oli edelleen täyttä ja joka kerta kun halusin päästä autolle tekemään jotain, piti raivata pikkuisen kaikkea pois tieltä. Kieltämättä ei ollut kauhean motivoiva alku vuodelle ja melko hankalaa oli mitään tehdäkään, kun tilaa oli niin vähän. Siksi auton ajoon ottokin venähti pitkälle syksyyn. Kuten edellisestäkin postauksesta käy ilmi, yllättävän paljon sinäkin vuonna sai autolle tehtyä vaikka tilat olivat mitä olivat.
Tiivis tunnelma
2009 rakentelut olivat pääasiassa ruostehommia. Paikka paikoin auto oli päässyt melko pahaan kuntoon, joten oli aikakin korjailla muutamia ruostepaikkoja. Kaikkien muovilirpakkeiden alta löytyi melko lohdutonta jälkeä, luonnollisesti pelti oli niistä melko lailla hävinnyt kokonaan. Myös pari vuotta sitten fiksatut etulokasuojat alkoivat olla tiensä päässä.
Edellisen omistajan tekemä paikkaus helmassa..
Takakaarien kromilistojenkin alta oli peltiä hävinnyt
Apu lokasuojiin löytyi taas DNSF:n foorumilta ja sain klubilaiselta ostettua lasikuituiset lokasuojat. Niitäkään ei voinut ihan vain heittää paikalleen, vaan pientä virittelyä ja askartelua sekin vaati, mutta hyvät niistä tuli. Niistä ja auton maalauksesta lisää seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti